Archery Tag

Archery Tag is de ideale teambuilding activiteit dat gepeeld wordt met pijl en boog en waarbij snelheid, actie, samenwerking en tactiek op kop staan. Het doel van het spel is zoveel mogelijk punten te behalen.
WOORDJE UITLEG

Archery Tag is de ideale teambuilding activiteit dat gepeeld wordt met pijl en boog en waarbij snelheid, actie, samenwerking en tactiek op kop staan. Het doel van het spel is zoveel mogelijk punten te behalen. Dit kan je doen door de spelers en targets van de tegenpartij te raken.

Doordat de pijlen zijn uitgerust met uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Je moet in beweging blijven. Niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer ten aanval kunt gaan.

 

VOOR WIE?

Scholen en sportdagen
Sportief bezig zijn op een leuke manier! Door het spelen in teams is deze activiteit perfect voor een kennismakingsdag. Leerlingen leren elkaar snel kennen op een ongedwongen manier. Deze activiteit kan prima worden gecombineerd met andere sporten of outdoor activiteiten.

Bedrijf-of teamuitje
Een uitdagend uitje met vrienden of collega’s? Archery Tag is geschikt voor iedereen. Het schieten heb je al binnen een paar minuten onder de knie en door het spelen in teamverband kan iedereen meespelen, hoe fanatiek je ook bent.

Familiedag
Heb jij een gezellig familieweekend gepland maar heb je geen zin om het hele weekend in de groepsaccommodatie te verblijven en beschik je over voldoende plaats. Deze activiteit wordt gespeeld in teams, op deze manier is het voor iedereen geschikt, hoe fanatiek je ook bent.

Evenement
Archery Tag op uw evenement als activiteit voor uw bezoekers. Deze activiteit heb je binnen een paar minuten al onder de knie. Hierdoor is het mogelijk om een groot aantal bezoekers op het evenement het Archery Tag te laten beleven

Programma

Safety First

Voor we het spel beginnen starten we met een veiligheidsbrieving.

Alle spelers dragen een masker en we gebruiken alleen de pijlen die voorzien zijn van een bescherming aan de voorzijde.

Gebruik van het materiaal

Kleine uitleg over het gebruik van het materiaal.

Spelconcepten

Afhankelijk van de tijdsduur kunnen er verschillende spelconcepten aan bod komen.

Locatie

Op onze uitvalsbasis domein de halve maan te Diest of op locatie indien jullie over een terrein beschikken met voldoende afmetingen.