CODE KRAKER

Een actief evenement waarbij de deelnemers in verschillende
teams in de natuur op zoek gaan naar de code van een kluis!

WOORDJE UITLEG

Dit spel kan voor alle leeftijden georganiseerd worden.

Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en wel doordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang. Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het “operation center” dat ingeval van nood gecontacteerd kan worden.

Maar opgelet!

Dit kan je teamkostbare tijd kosten! Zorg dat de code van de kluis eerst in handen valt van jouw team en probeer deze dan te kraken met al je gevonden aanwijzingen….

Eerst komt iedereen naar een afgesproken locatie waar de briefing plaats heeft. Ieder team ontvangt zijn “mission briefing” en “electronic survival kit” bestaande uit handheld gps toestellen, spotter toestellen, een nood gsm nummer of zender en satelliet kaart van de omgeving.

Ieder team zal een team leader, navigator en een spotter aanduiden. De navigator en spotter krijgen elk een handheld gps toestel. Er zal ook een communicator aangeduid worden die in contact staat met het operation center, Oc. Na de briefing starten de teams met hun zoektocht naar de cijfercombinatie om de kluis te openen. Je kan deze cijfercombinatie vinden door codes te kraken, plaatsen te lokaliseren waar doodshoofden verborgen liggen en die zichtbaar zijn voor de “spotter”. (naar gelang mogelijkheden op gevraagde locatie). Dan bekom je alle nodige info die je naar de cijfercombinatie van de kluis zal leiden.

Maar…

Laat je ook niet spotten door de andere teams in de buurt!
Werk low profile en verraad geen gevonden waypoints!
Door alle vergaarde info samen te leggen wordt het mysterie stukje per stukje ontsluierd. Als een team de cijfercombinatie van de kluis gevonden heeft begin de laatste opdracht, en misschien wel de belangrijkste… het kraken van de kluis.

Laat je ook niet spotten door de handlangers van de terrorist of dwarsbomen door een mol in je team! Dit zal je zoektocht moeilijker maken…

Door alle vergaarde info samen te leggen wordt het mysterie stukje per stukje ontsluierd en brengt deze info het team naar de schuilplaats van de terrorist. Als een team de terrorist ontmaskerd heeft begint de laatste zenuwslopende opdracht, en misschien wel de belangrijkste……het ontmantelen van de bom binnen de tijd.

Snelheid, teamwork, communicatie en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze opdracht. Deze formule speelt vooral in op het groepsgevoel en is daarom zeer geschikt als teambuilding evenement.

Snelheid, teamwork, communicatie en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze opdracht. Deze formule speelt vooral in op het groepsgevoel en is daarom ook zeer geschikt als teambuilding evenement.

DUUR SPEL

Gemiddeld duurt het spel 2h30 ( min 90’ – max 3h ) briefing & debriefing inbegrepen. Het kan op ieder uur van de dag gespeeld worden, ook ’s nachts! Verder kan het volledige game op maat aangepast worden aan de wensen van de klant.

MOGELIJKE TALEN

Het spel is mogelijk in Nederlands, Engels en Frans 

INBEGREPEN IN DIT PAKKET

Hier in zit inbegrepen : begeleider, gebruik gps toestellen en verzekering