SPY GAME

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams op zoek gaan naar een terrorist in de stad die een bomaanslag plant………..

WOORDJE UITLEG

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams op zoek gaan naar een terrorist in de stad die een bomaanslag plant…

Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang. Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het “Operation Center” dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een nood- gsm. Maar opgelet! Dit kan je team kostbare tijd kosten!

Het lot van duizenden inwoners ligt in handen van jouw team !!

Het klinkt als een spannende film en eigenlijk is het dat ook, maar wel eentje waarin jij de hoofdrol speelt : de heldenrol zelfs! Eerst komt iedereen naar een geheime locatie waar de “top secret” briefing plaats heeft. Ieder team ontvangt zijn “mission briefing” en “electronic survival kit”.

Ieder team zal een team leader, navigator en een spotter aanduiden. De navigator en spotter krijgen elk een handheld gps toestel. Er zal ook een communicator aangeduid worden die langs een beveiligde lijn steeds in contact staat met het operation center, Oc. Na de briefing starten de teams met hun zoektocht naar een Russische spion. Deze heeft informatie over de terrorist. Je kan hem vinden door codes te kraken, een safehouse te lokaliseren, dangerpoints te ontwijken,
verborgen code te vinden, en geheime C.I.A. documenten te bemachtigen. Dan kan je hem lokaliseren en ontmoeten en bekom je alle nodige info die je naar de bom zal leiden. Dan volgt nog een belangrijke opdracht : ontmantel met je team de bom op tijd!!!

Maar…

Laat je ook niet spotten door de handlangers van de terrorist of dwarsbomen door een mol in je team! Dit zal je zoektocht moeilijker maken…

Door alle vergaarde info samen te leggen wordt het mysterie stukje per stukje ontsluierd en brengt deze info het team naar de schuilplaats van de terrorist. Als een team de terrorist ontmaskerd heeft begint de laatste zenuwslopende opdracht, en misschien wel de belangrijkste……het ontmantelen van de bom binnen de tijd.

Snelheid, teamwork, communicatie en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze opdracht. Deze formule speelt vooral in op het groepsgevoel en is daarom zeer geschikt als teambuilding evenement.

DUUR SPEL

Gemiddeld duurt het spel 2h30 ( min 90’ – max 3h ) briefing & debriefing inbegrepen. Het kan op ieder uur van de dag gespeeld worden, ook ’s nachts! Verder kan het volledige game op maat aangepast worden aan de wensen van de klant.

MOGELIJKE TALEN

Het spel is mogelijk in Nederlands, Engels en Frans 

INBEGREPEN IN DIT PAKKET

Hier in zit inbegrepen : acteur(s) begeleider, acteur(s) Russische spion, gebruik gps toestellen, voorbereiding ter plaatse en verzekering.